Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Abonaments de la Temporada LLevant al Raval

Aquestos són els preus dels abonaments de la temporada Llevant al Raval.

- Cada abonament valdrà 12€, i amb aquest l'abonat tindrà dret a una entrada en cadascun dels tres concerts. Els 12€ corresponen a 6€ per entrada, però per ser aquesta la primera temporada regalem un concert per als abonats.
- Amb la compra d'un paquet d'abonaments de 120€ es tindrà dret a publicitat en els cartells, el programa de mà i en el nostre bloc.
- Per una compra d'un paquet de 240€, o superior, estem oberts a negociar altres tipus de compensació publicitària.
- El preu d'una entrada en taquilla serà de 7€.

Els concerts/espectacles seran en aquestes dates:
Divendres, 30 de desembre
Divendres, 24 de febrer
Divendres, 20 d'Abril
Per descomptat, sempre al Teatre del Raval.

En un principi la forma de fer efectiu l'abonament havia estat pensat mitjançant una plataforma de micromecenatge. Però hem rebut reticències per part de gent interessada en abonar-se, aquestos prefereixen fer el pagament per transferència bancària o directament i no mitjançant aquest tipus de plataformes. Per tant, en aquest moments ens declinem per la transferència o el pagamament directe, però deixem la porta oberta a fer-ho mitjançant una plataforma de micromecenatge. Envieu-nos les vostres preferències mitjançant l'enquesta que pengem al nostre perfil de facebook.

Fem-ho possible, perquè la vida sense música seria un error!