Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dijous, 8 de desembre del 2011

Dues notícies del Palau de les Arts

Dues notícies apareixien ahir a la premsa:
Una anunciava que el gran director Valeri Guerguiev dirigia ahir dijous i hui divendres la simfonia dramàtica "Romeu i Julieta" d'Hector Berlioz al Palau de les Arts. Un gran director, amb una forma molt característics de dirigir. A Guerguiev el segueix la polèmica per la seua íntima amistat amb Putin i el recolzament que hi fa a les polítiques d'aquest. 

L'altra notícia és del tipus que ens té acostumat el Palau de les Arts. Ja tenen previst per al 2012 un dèficit de dos milions d'euros! com diuen al meu poble: casi res porta el diari! Solucions: acomiadaments i retalls de jornal. Amb aquestes mesures s'estalviaran 400.000€ d'un dèficit previst de 2 milions. A més estan perdent patrocinadors, un 10% dels abonaments i, com per exemple va ocorre amb la representació que obria la temporada, les entrades no s'estan venent amb el nombre que s'esperava.
http://www.levante-emv.com/cultura/2011/12/08/les-arts-preve-deficit-millones-2012/863222.html