Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dissabte, 5 de maig del 2012

Mencions Liebster blog

Com no podia ser d'altra forma, anem a donar-li continuïtat a la cadena dels Liebster blog.

Les raons per haver fet la següent tria són ben diverses. De fet, hom podria haver suposat que els blogs de temàtica musical serien la majoria.  No és així.
Els nostres cinc nominats són

Hem seleccionat el blog del Centre Excursionista, no només pel blog, que ja en seria suficient, sinó també per ser una de les associacions valldignenques més importants i dinàmiques. Les activitats organitzades pel centre no és limiten únicament al muntanyisme, la cultura també és un àmbit en el qual s'han endinsat, amb la jovialitat que els caracteritza.

Un blog d'escriptors, de poetes, novel·listes, assagistes,... que voleu que us digam, és que són cosins germans. Música i literatura ... quina dèria!

Un blog sempre atent a les notícies, especialment les culturals, que es produeixen a la Valldigna.

Difícilment no ser sensible amb la feina desenvolupada per aquesta associació, que a més té la creativitat i l'art com a eina de treball, comunicació i expressió. Inquiets i creatius, dóna gust visitar el blog.

Aquest sí, un blog de música. Amb Isabel Villagar no sols ens uneix l'ofici, sinó també moltes de les inquietuds sobre l'estat actual de la nostra feina. Els músics professionals, concretament els valencians, no destaquem per dir oberta i públicament el que pensem sobre com funcionen les coses. Per tant, una menció per a Isabel.