Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dijous, 13 de setembre del 2012

Llevant Ensemble i el Col·lectiu Obertament

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHp-w2ZtaJL4nmYbNoonTl7aOe9zWFku80TbcLNsPRu6ZUz0sw_7xST11CymSpYZZFgIMXUOy-jnQ5J4bsCfDA9IR5uz5yoCQ3aSo4ia83GZYqQa6MKOEuNfgdbEk8vsUsOHO5BaX-hy3r/s1600/269676_157742570960692_157741414294141_342933_2257877_n.jpg
Des d'aquesta temporada el Llevant Ensemble col·laborarà amb el Col·lectiu Obertament. Estem en uns temps on no valen excuses. Davant l'estancament i col·lapse econòmic de les nostres institucions -sí, nostres-, la societat no pot aturar-se, romandre a veure-les vindre. La col·laboració i associació entre les diferents organitzacions pot ser siga una de les poques eines de supervivència de l'entramat civil que ens queda.
La nostra formació com a músics es deu en un grau bastant elevat al associacionisme i la filantropia. Sí, perquè bàsicament això són les societats musicals, o al menys així ho eren, i allí és on ens ensenyaren a estimar la música. Tenim consciència, per haver-nos criat en aquest context, de la importància del treball desinteressat per a un bé comú. 
El present ens emmena a col·laborar amb aquells que desinteressadament treballen per als demés, o que s'associen per ajudar-se mútuament.  
Per què Obertament?
Primera i principal, per la tasca que desenvolupen. Segona, per utilitzar l'art i la creativitat com a eina d'expressió i comunicació social. El nostre ajut es desenvoluparà tant pecuniàriament com fent el que millor sabem fer: música. 
Com portarem a terme la nostra col·laboració?
Enguany també farem uns abonaments per a la temporada. La temporada passada el preu de l'abonament era de 12€, 6€ per concert, regalant-ne un als abonats. Enguany el preu serà de 15€, destinant-ne 6, un dels concerts, per al Col·lectiu. A més, part de la recaptació de les entrades del darrer concert, el dedicat a Frank Zappa, serà per a Obertament. Això pel que fa a l'aspecte "material". A l'àmbit artístic col·laborarem aportant la nostra música en idees i projectes on pogam ser útils. Molt probablement al concert ZAPPA oferirem una sorpresa conjunta entre nosalatres i els artistes d'Obertament.