Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 4 de febrer del 2013

Mira que ens ho passàrem bé el divendres al Raval (fotos i uns pensaments)

Mira que ens ho passàrem bé el darrer divendres al Teatre del Raval! La música de Nino Rota és molt interessant de treballar durant els assajos, molt agradable d'interpretar en concert, i certament és una música que agrada al públic. Tant se val siga música per a pel·lícules que música composta expressament per a interpretar-se en concert.
Volem assenyalar dues coses:
  • Tenim una parròquia fidel i entusiasta, i res hi ha que ens ompla més! En uns temps difícils per a la música clàssica constatem que creix el nostre públic fidel. Molts dels qui venen un cop repeteixen als següents, fet que ens encoratja a seguir treballant en la línia que portem i seguir innovant.
  • No és fàcil trencar costums i usos, però a poc a poc als concerts al Raval anem trencant junt al públic la litúrgia tradicional dels concerts de música clàssica. Res hi ha escrit que entre el públic i els intèrprets no puga haver comunicació durant els concerts; res hi ha escrit que s'haja de censurar la espontaneïtat.


interpretant La Strada

Interpretat la Petita Ofrena Musical

Interpretant 8 i 1/2




Finalment una foto que ens va fer una espectadora saludant al final del concert.