Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 13 de gener del 2014

Pròxima parada Dénia

Companys i amics de la Marina, el proper dia 31 de gener a les 19'00 estarem a Dénia, a l'auditori del Centre Social. És un plaer tornar a la Marina, on sempre estem com a casa.
Per aquest concert no interpretarem un dels nostres programes que mantenim en cartell. L'organització del concert ens suggerí la confecció d'un programa específic per aquest concert. Així que farem un programa amb obres del classicisme en la primera part, i composicions del segle XX a la segona. Creiem que queda ben diversa i interessant la proposta.
Com podeu veure, el nostre concert és un dels quatre del cicle programat. Dues qüestions voldríem comentar:
La primera cosa a tenir en compte és la programació mateixa del cicle. Acostumats estem a què els concerts siguen actes aïllats, sense cap mena de continuïtat o regularitat al llarg de la temporada. La manca d'una programació coherent i regular dificulta fidelitzar el públic, amb què és ben lloable la iniciativa que es porta a terme a Dénia, així com també en altres poblacions. I més quan la iniciativa surt d'una associació.
Un altre fet a aplaudir, és que els grups i solistes que formem part del programa som gent de la contrada. L'aposta per músics locals d'àmbit professional és molt d'agrair, perquè no sempre és així. Sabem, per altres actuacions a la Marina, que la major part del públic és estranger. Més encara, l'organització ve de mà de Konzert Freunde. No cal afegir res més.
Esperem que el públic assistent gaudeixi de la música tant ho fem nosaltres interpretant-la.