Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 28 d’abril del 2014

Els sons de les meravelles a la premsa

Com hem assenyalat en més d'una ocasió, la relació de la música clàssica amb la premsa no és precisament idíl·lica. A nivell local és un tema exasperant, la manca de periodisme musical és ben patent, i la crítica directament no existeix. Fins i tot arribem a situacions hilarants quan la setmana passada, per exemple, nosaltres teníem concert a la comarca i l'endemà actuava el magnífic quintet Frontela a una altre poble, però a un periòdic local només apareixia anunciada l'actuació d'una banda de cornetes i tambors.
Generalitzar no és just, i dins aquest context, també trobem mitjans on periodistes amb sensibilitat vers les activitats musicals informen puntualment.
Ximo Vidal i el Llevant Ensemble
Nosaltres podem afirmar que ens sentim privilegiats pel tractament que ens dispensen els mitjans locals. Bona mostra ho hem tingut al darrer concert a Tavernes amb el programa Els sons de les meravelles.
Amb aquest breu post volem agrair encaridament l'atenció rebuda, per la importància que té per a la difusió de les nostres activitats.
Així doncs, gràcies a
Levante-EMV La Safor
ressenya al Levante