Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 2 de juny del 2014

Saforíssims-música es presenta aquest dijous

El proper dijous dia 5, al Casal Jaume I de Gandia, es presenta la secció de música de Saforíssims. A més de presentar-se públicament, aquest primer acte es centrarà en l'anàlisi del panorama musical a la Safor
Aquesta és la nota de premsa i la tarja de l'acte. A tots aquells que ens seguiu, us recomanem anar i participar activament en el debat. 

El col·lectiu de músics aplegats a Saforíssims estem convençuts de l’estimable valor cultural i social de la música a la comarca, a més de constatar l’alt nivell dels músics locals, presents tant a l’àmbit estatal com internacional. Ens proposem emmenar esforços i inèrcies en mires de connectar els músics amb altres actius culturals, institucions, mitjans de comunicació i posar en valor les nostres activitats.

L’organització d’activitats és un dels propòsits que ens hem marcat els membres de Saforíssims-música. La reflexió i el debat al voltant de la música a la comarca centrarà aquest primer acte. Analitzarem com està en aquest moment la música a la Safor des dels punt de vista dels diferents estils, així com també des de la gestió i la programació. La reflexió i el debat és el pas previ necessari per presentar propostes amb què resoldre mancances i presentar propostes amb què dinamitzar la música a la Safor.
La taula estarà formada per Francesc Burgos (La Casa Calba), Ferran Escrivà (Capella Ducal), Joan Mont (intèrpret i compositor de música clàssica) i Josep Antoni Alberola (Llevant Ensemble). L’acte serà el proper dia 5 de juny a les 20:00h al Casal Jaume I de Gandia.