Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 14 de juliol del 2014

AJUDEM A REOBRIR EL TEATRE DEL RAVAL

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/t1.0-1/c14.14.172.172/s160x160/263089_103511099744432_593912_n.jpg
Estimats amics, mira que vàrem plorar i ens vam tirar les mans al cap quan ens assabentàrem que tancava el Teatre del Raval! Doncs, els valents de La Casa Calba, que això és el que són, uns valents, s'han proposat reobrir el teatre. Però òbviament això no és gens fàcil, i comporta que ens impliquem tots.
Your Name HereÉs hora de baixar les mans del cap i posar-les a la butxaca. La implicació no es limita a plorar o a aplaudir, significa esforç col·lectiu per aconseguir que allò que creiem necessari en el nostre entorn veja la llum. I els esforços sovint reclamen el nostre temps, el nostre treball o, com en aquesta ocasió, pecúnia.
Com poder col·laborar? doncs, participant en una campanya de micromecenatge, al següent enllaç podreu accedir, des d'allí teniu la descripció del projecte de reobertura del teatre, i com poder ajudar:


Amb aquestes paraules els amics de La Casa Calba es descriuen quin són els objectius per als quals estan treballant:

"La intenció és (re)animar-lo com a centre cultural polivalent, dedicat sobretot a l’exhibició, però obert també a altres usos paraculturals. Volem programar arts escèniques i cinema, acollir activitats de formació (entre elles, dues de permanents: una escola de teatre per a menuts, i una altra de músiques modernes) i oferir el lloguer d’espais a artistes, entitats i associacions, ja siga d’una manera puntual o de seguit. Així mateix, intentarem que la pluja seguisca fent bona saó: continuarem amb la tasca del teatre per a escolars."

No caben excuses, va!

Per cert, aquesta setmana 10 anys de Pop al Carrer
http://www.lacasacalba.org/http://www.lacasacalba.org/wp-content/uploads/2014/06/banner-pac-2014.png