Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 1 de juny del 2015

QUESTIÓ D'ACTITUD,

Les nostres estimades amigues de Lalalà Teatre han preparat aquest vídeo de l'espectacle que portem junts: Qüestió d'actitud.
Els qui no vau poder vindre, ja us vam dir que us havíeu perdut una bona estona de teatre i música. Està lleig que ho diguem nosaltres, però si dalt de l'escenari ens ho vam passar pipa, suposem que baix igual o més. Podeu escoltar les rialles al vídeo.



Ara podríem fer-ho llarg raonant sobre la necessitat que tenim els músics de confluir amb altra gent de les arts escèniques. Per interessos comuns ja pagaria la pena, perquè les penúries que passem són les mateixes. Però sobretot per aspectes formatius que a la dramatúrgia es treballa pregonament, i que a la formació dels músics no hi és. Però el que realment compta, sincerament, són les relacions humanes i les magnífiques estones que vam passar als assajos i al dia de l'estrena!