Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

divendres, 27 de novembre del 2015

ENTREVISTA A TELE7SAFOR

El passat dimecres es va emetre una entrevista que ens va fer la periodista Puri Naya a Tele7Safor. Estigueren Josep Antoni i Ximo Vidal parlant sobre el nostre CD "Entartete Musik", la presentació del qual era el motiu de l'entrevista.
Estem ben desvanits del tractament que rebem de la premsa local, i en concret del grup Radio Gandia, sempre atents i dispostos a difondre les nostres activitats, i en concret amb Puri, de qui sabem la seua afecció a la música, i la cultura en general.








diumenge, 22 de novembre del 2015

AVANT VA EL CARRO!

El nostre CD Entartete Musik ja roda, l'hem presentat i ara comença la distribució i promoció. Estem tancant dates per presentar-lo en diverses ciutats. Però el que tenim per davant són dos mesos ben reblits d'actuacions: dues de Questió d'actitut amb les nostres estimades amigues de Lalalà Teatre, l'Entartete Musik a Itàlia, un concert-homenatge a Gandia, un concert didàctic, presentacions del CD i el concert del concurs Solfes de la Mediterrània.
Som músics i ens el que ens agrada, és pel que hem estudiat, pel que hem treballat, pel que hem sacrificat moltes coses en les nostres vides. Ho comentem perquè molta gent ens pregunta, ens comenta, per què posar-nos en aquestos "embolics" quan realment el jornal ens el guanyem en activitats diferents a la interpretació. La primera resposta seria aquella de la cançó de l'Ovidi, perquè em dóna la gana, disculpeu el to bròfec, però és així, ho fem perquè volem. I ho volem perquè, ho repetim, "som músics", i fer música és el que des de menut hem volgut fer. Per desgràcia, vivim en un País, on els grups de cambra independents, difícilment poden tenir una activitat professional exclusiva, és a dir, viure de la interpretació. Sixto Ferrero, en un article ben recent, mostra el perquè emprant dades de la SGAE.
Així que, a pesar de totes les dificultats, del temps que robem a les nostres famílies, avant val carro!



diumenge, 1 de novembre del 2015

El 13 de novembre presentem el CD "ENTARTETE MUSIK"

Estimades amigues i amics del Llevant Ensemble, tot aplega. Ja tenim preparat i enllestit el CD Entartete Musik, amb la música i els poemes que molts de vosaltres heu pogut escoltar als concerts. 
El procés d'enregistrar música és ben laboriós, i durant les hores en què s'està es veu de tot: molta concentració, cabrejos, cansament,... també molta confiança i amistat amb els companys. I quan ja han passat moltes hores de feina i el cansament s'acumula, aleshores moments hilarants, on regna el desficaci i a vore qui la fa més grossa.  
L'amic Juanjo Espí ha fet un vídeo on podeu veure alguns d'aquestos moments. 
La presentació del CD serà el 13 de novembre a les 20'30h a la Casa de Cultura de Tavernes.